Путин се нафрли на САД заради ФИФА

Путин се нафрли на САД заради ФИФА

Англија, Германија и Бразил сакаат чистка во светската фудбалска централа

Груевски: Да не не спречеше Грција Македонија ќе беше во НАТО и со една нога во ЕУ!

Груевски: Да не не спречеше Грција Македонија ќе беше во НАТО и со една нога во ЕУ!

Нашата држава е мултиетничка и би истакнал дека европските и евроатланските интеграции се главен кохезивен фактор меѓу различните етнички заедници. Од оваа...

(ВИДЕО) Вечно си замина авторот на песната: ЗА МНОГУ ГОДИНИ МАКЕДОНЦИ: Димитар Масевски ја создаде македонсакта забавна музика!

(ВИДЕО) Вечно си замина авторот на песната: ЗА МНОГУ ГОДИНИ МАКЕДОНЦИ: Димитар Масевски ја создаде македонсакта забавна музика!

За одбележување е тоа што песната „Љубов голема“ или позната како „За многу години Македонци“ која е една од најпознатите народни песни во историјата на македонската народна музика...

Започна 2та Студена војна: САД и НАТО намерно ја провоцираат Русија, надевајќи се за Трета Светска војна!

Започна 2та Студена војна: САД и НАТО намерно ја провоцираат Русија, надевајќи се за Трета Светска војна!

Останува на нам, обичниот народ да се надеваме дека не е така и дека сепак САД и Русија нема да си играат „сакате ли војна“ на нашата територија, како што тоа го прават во Украина. Молете му се на Бога...

Македончето си ја сака татковината: Србите за пари ќе се селат во Јапонско село!?

Македончето си ја сака татковината: Србите за пари ќе се селат во Јапонско село!?

Имено властите од Јапонија за сите нови жители на селото Кагошима каде и дојдат, им нудат платени патни трошоци, три години платено сместување, плата, теле, пари за школување на децата...

Некои македонски новинари ги поткупуваат темелите на Македонија: Не смее да се тргува со нашето име!

Некои македонски новинари ги поткупуваат темелите на Македонија: Не смее да се тргува со нашето име!

Алармот е одамна вклучен. Потребни се итни и разумни акции кои ќе ја спречат оваа веќе видена фурија да ги внесе автентичните македонски интереси и вредности во вистински ќорсокак. Очигледно е дека неколку новинари одработуваат туѓи сценарија со...

Изненадувачки висок процент: Дури 68 отсто од пациентите се задоволни од „Мој Термин“?

Изненадувачки висок процент: Дури 68 отсто од пациентите се задоволни од „Мој Термин“?

Според Тодоров, во јавните здравствени установи каде директорот на ЈЗУ постапува по укажувањата и препораките на Министерството за здравство и тимот од „Мој термин“, задоволството на пациентите од имплементацијата на системот е одлично и обратно...

  • Путин се нафрли на САД заради ФИФА
  • Груевски: Да не не спречеше Грција Македонија ќе беше во НАТО и со една нога во ЕУ!
  • (ВИДЕО) Вечно си замина авторот на песната: ЗА МНОГУ ГОДИНИ МАКЕДОНЦИ: Димитар Масевски ја создаде македонсакта забавна музика!
  • Започна 2та Студена војна: САД и НАТО намерно ја провоцираат Русија, надевајќи се за Трета Светска војна!
  • Македончето си ја сака татковината: Србите за пари ќе се селат во Јапонско село!?
  • Некои македонски новинари ги поткупуваат темелите на Македонија: Не смее да се тргува со нашето име!
  • Изненадувачки висок процент: Дури 68 отсто од пациентите се задоволни од „Мој Термин“?

Scroll To Top