Thursday, February 25, 2021
Home Македонија СЕКОЕ ЗЛО ЗА ДОБРО

СЕКОЕ ЗЛО ЗА ДОБРО

Фејсбук статус на Јове Кекеновски

Бугарската шовинистичка политиката кон Македонија водена од јаничарот Каракачанов, поддржана од страна на Захариева и Борисов, а инспирирана и моделирана од ретроградните политичари и Академиците на БАНУ (голем дел од нив соработници на службите) го направија невозможното. Како никогаш досега во историјата успеаа да го сплотат македонскиот народ (и старо и младо) по однос на ова прашање наспроти делбите по сите основи кои ни ги направија и ни ги прават нашите сервилни и неспособни политичари.😉

Популарно

- Реклама -