Sunday, March 7, 2021
Home Спорт Ноле е цар – му го наполни срцето на младо Македонче!

Ноле е цар – му го наполни срцето на младо Македонче!

Може некому да се допаѓа, некому не, но дека Новак Ѓоковиќ има срце-планина, докажал многу пати и сега и во минатото.

Денеска му го наполни срцето на едно младо Македонче, го поздрави со снимка во живо и изрази надеж дека наскоро ќе се види и запознае со него.

Насмевката на лицето на Петар е најголема награда за Ѓоковиќ, поголема од сите трофеи што ги освоил во кариерата.

Популарно

- Реклама -