Wednesday, September 29, 2021
HomeБалканСрбија/Ковид-19: Се очекува по седница на штаб штаб понатамошно олеснување на меркие

Србија/Ковид-19: Се очекува по седница на штаб штаб понатамошно олеснување на меркие

Членовите на српскиот владин кризен штаб за сузбивање на епидемијата со новиот коронавирус ќе имаат состанок денска, за да разговараат за понатамошно ублажување на мерките.

Се очекува одобрување за организирање прослави за матура, свадби и други собири, со почитување на епидемиолошките мерки.

Според податоците од вчера, во претходните 24 часа во државата биле потврдени уште 138 случаи на Ковид-19, и четири смртни случаи.

- Advertisment -spot_img

Популарно

- Реклама -spot_img
- Реклама - spot_img
- Реклама - spot_img
- Реклама -spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img