Wednesday, January 20, 2021
Home Македонија ВОЗНЕМИРУВАЧКИ ФОТОГРАФИИ од битолската болница: На два кревети пациенти примаат инфузија, до...

ВОЗНЕМИРУВАЧКИ ФОТОГРАФИИ од битолската болница: На два кревети пациенти примаат инфузија, до нив лежат мртовци

На Фејсбук се појавија фотографии споделени од профилот на Васко Белески на кои се гледа како  пациенти примаат инфузија, а до нив на креветите има починати.

„Барам министерот Филипче итно да даде оставка и итно да се формира влада на експерти. Овие фотографии се направени во болница во Битола. Од четири кревети, двајца примаат инфузија , на другите два кревети има два лешеви. Под итно оставка на министерот Филипче заедно со Заев. Полошото тек доаѓа, пишува на статусот со споделената фотографија на Васко Белески.

Популарно