Tuesday, November 30, 2021
HomeМакедонијаАПЕЛ: Донирајте за лечењето од рак на Ани од Битола

АПЕЛ: Донирајте за лечењето од рак на Ани од Битола

Ја знаете Ани Митревска чупето кое со насмевка 2 пати се избори со болеста на денешницата, но нејзината насмевка исчезна кога 3 пат ја слушна дијагнозата Dg. Ca mammae bill. cum MS ovarii bill; TU retroperitoneii.

Сега и треба ваша помош за да го продолжи нејзиното лекување кое кошта 1000 евра месечно за апчиња кои не се достапни во Македонија и мора да ги порачува од Турција.

Бидејќи нејзината борба започна во 2016 година семејството е изложено на големи трошоци како што се операции, патувања Скопје – Битола и поради тоа не се во можност за купување на потребните лекарства.

Но тука не завршува нивното патешествие бидејќи и татко и се соочува со истата болест и имаат дупли трошоци.

Ани, нејзините родители, и ние другарките Ве замолуваме да донирате колку сте во можност. Да и ја вратиме насмевката на 35 годишнита девојка.

Ви благодариме

Сите кои сте во можност да донирате, можете да донирате на следниов ЛИНК.

- Advertisment -spot_img

Популарно

spot_img
- Реклама -spot_img
- Реклама - spot_img
- Реклама - spot_img
- Реклама -spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img