Wednesday, January 20, 2021
Home Австралија Падот на окупаторската влада на Македонија со нивните подржувачи почнува од Штип

Падот на окупаторската влада на Македонија со нивните подржувачи почнува од Штип

Фејсбук статус на Гоце Ристески:

За да се случи пад на окупаторската влада на Македонија со нивните подржувачи треба сите патриоти и сите добронамерни што му посакуваат просперитет, достоинствен и богат живот на Македонскиот народ на нашите семејства и сите што живеат во оваа света Македонска земја да се обединат против владата на СДСМ и да гласаат за кандидатот за градоначалник од ИНТЕГРА, Симон Поликарп.

Сега е моментот кога мора сите без разлика на која политичка партија сте членови или не, да го подржете кандидатот за градоначалник на Штип од ИНТЕГРА – Македонска Конзервативна партија Г-динот Симон Поликарп и со тоа да го започнеме процесот на искоренување на најголемото зло врз Македонија, проследено со како и што веќе на прес кажа претседателот на Интегра Македонска Конзервативна партија д-р Љупчо Ристовски … напуштете го парламентот не им давајте легитимитет на злосторствата врз Македонија и Македонскиот народ.

Гоце Ристески – Потпретседател на Интегра Македонска Конзервативна партија

Популарно