Tuesday, January 25, 2022
HomeАвстралијаСе продава куќа во населбата Ченто (поранешно Маџари) во Скопје

Се продава куќа во населбата Ченто (поранешно Маџари) во Скопје

Се продава куќа во населбата Ченто во Скопје

Цена по договор.

Куќа и приземје 193 метри квадратни

Куќата има 4 спални, трпезарија, дневна и тоалет.

Инфо:

Тања: +61 416 635 292

Сафка: +61 03 9939 4152

Цане: +61 0403 196 467

- Advertisment -spot_img

Популарно

spot_img
- Реклама -spot_img
- Реклама - spot_img
- Реклама - spot_img
- Реклама -spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img