Friday, August 19, 2022
HomeТехнологијаHUAWEI WATCH GT 3 Pro: Најелегантните паметни часовници на Huawei за дамите...

HUAWEI WATCH GT 3 Pro: Најелегантните паметни часовници на Huawei за дамите и господата

Huawei Consumer Business Group ја најави премиерата на македонскиот пазар на најновата верзија на популарната серија HUAWEI WATCH GT – HUAWEI WATCH GT 3 Pro. Часовникот доаѓа во титаниумска и керамичка верзија, со нов интерфејс, материјали од висока класа, исклучително јасен и голем дисплеј, траење до 14 дена на батеријата, брзо безжично полнење и елегантни копчиња.

HUAWEI WATCH GT 3 Pro е првиот часовник на Huawei што поддржува срцева анализа во форма на кардиограм (функцијата ќе биде активна во Европа подоцна оваа година). Технологијата TruSeen 5.0+ обезбедува прецизно мерење на здравствените параметри, вклучително и заситеноста на крвта со кислород. Следењето на спортските активности е исто така подигнато на повисоко ниво, а на досега достапните преку 100 режими се додава слободно нуркање до длабочина од 30 метри. Системот за геолокација со двоен опсег, базиран на пет сателитски системи, гарантира исклучително прецизни податоци и е одлична основа за професионалните програми за трчање.

 

 

 

- Advertisment -spot_img

Популарно

spot_img
- Реклама -spot_img
- Реклама - spot_img
- Реклама - spot_img
- Реклама -spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img