Sunday, August 14, 2022
HomeСветБазен, џакузи, када, терен за мини голф: Гинисов рекорд за најдолгиот автомобил...

Базен, џакузи, када, терен за мини голф: Гинисов рекорд за најдолгиот автомобил во светот

Ова навистина е за Гинис. Автомобилот е со должина од 30 метри. Човек од Њујорк влезе во Гинисовата книга на рекорди бидејќи го поседува најдолгиот автомобил на светот „Американскиот сон“ има 26 тркала, а на патниците им нуди голем воден кревет, базен во комплет со даска за скокање, џакузи, када, терен за мини голф, а во кабината може да се сместат 75 луѓе!

- Advertisment -spot_img

Популарно

spot_img
- Реклама -spot_img
- Реклама - spot_img
- Реклама - spot_img
- Реклама -spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img