Friday, August 19, 2022
HomeМакедонијаМаксим Димитриевски: Зошто се плаќа Бујар Османи и што работи, молчењето е...

Максим Димитриевски: Зошто се плаќа Бујар Османи и што работи, молчењето е мудрост но сега не може да молчите

Максим Димитриевски во денешното гостување во „Студио 10“ праша зошто се плаќа Бујар Османи и што е неговата работа како министер за надворешни работи којшто е вклучен во самиот процес. „Има обврска да го брифира премиерот, да брифира членови на Владата. Таму имаме цел тим којшто работи на оваа проблематика. Што прават? Зошто молчат? Јавноста мора се да знае. Три, четири дена јавно се шпекулира, јавно се говори во јавноста, јас верувам и знам дека молчењето е мудрост и некогаш молчењето е многу умна работа, но во овие моменти вие не може да молчите. Молчев три дена и очекувам објаснение. Никој ништо не кажа“, додаде Димитриевски.

- Advertisment -spot_img

Популарно

spot_img
- Реклама -spot_img
- Реклама - spot_img
- Реклама - spot_img
- Реклама -spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img