Friday, August 19, 2022
HomeСветОд Грција до Мексико без облека

Од Грција до Мексико без облека

Грција, Хрватска, Црна Гора, Тајланд, Колумбија се само дел од државите кои овој пар ги посетил, а на секое од овие места имаат направено по неколку фотки голи како од мајка родени. Ник и Лиз се пар од Белгија, во 30-тите години од животот, кој промовира натуризам и нудизам, а се целосно посветени на патување низ светот и истражување локации каде ќе може да се соблечат голи.

Тие сакаат да го претстават натуризмот низ очите на еден млад пар, штеделе пари и во 2016-та отвориле блог на кој ги споделуваат своите искуства за патувања низ светот на места каде се почитува и е дозволен нудистичкиот стил на живот.

Неколку години подоцна, тие имаат посетено натуристички места на 4 различни континенти, на планините на Тајланд, во длабочините на канадските шуми, во пустините на Калифорнија, амазонските прашуми, како и на плажите низ Бразил, Хрватска, Франција и многу други земји. На сите овие локации, тие не пропуштаат да маправат забавни нудистички фотки и да ги објават на Инстаграм.

 

 

- Advertisment -spot_img

Популарно

spot_img
- Реклама -spot_img
- Реклама - spot_img
- Реклама - spot_img
- Реклама -spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img