Tuesday, August 9, 2022
HomeМакедонијаВо Прилеп креирано „Здружение на бугарите ЈУГ Прилеп“

Во Прилеп креирано „Здружение на бугарите ЈУГ Прилеп“

На социјалните мрежи се појавија документи од Централен регистер, на кои се гледа дека во Прилеп е формирано „Здружение на бугарите ЈУГ Прилеп“.

Датумот на основањето е 13.05.2022 година.

 

 

- Advertisment -spot_img

Популарно

spot_img
- Реклама -spot_img
- Реклама - spot_img
- Реклама - spot_img
- Реклама -spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img