АПЕЛ: Да и помогнеме на Валерија

Валерија боледува од тумор на мозкот, а за операцијата се потребни 40.000 евра.

Политувани,

Нашето дете Валерија Зафировска родена на ден 23.07.2010 година на седумгодишна возраст боледува од Tu cerberi reg frontotemporalis sin Cephalea т.н тумор на мозкот.

Болеста е во напредна Фаза поради што е потребна итна операција која чини 40.000 евра, а кои ние без ВАШАТА ХУМАНОСТ не сме во можност да ги обезбедиме.

Поради сето погоренаведеното ВЕ МОЛИМЕ ДА НИ ПОДАДЕТЕ РАКА сека кога ни е најпотребно и со ваша донација да ни помогнете да и овозможиме на нашата ќерка шанса за долг живот.

Средствата за донација може да ги уплатите на следната жиро сметка:

Жиро сметка за донација:

300081000001938

Комерцијална банка АД Скопје

Дозанка: Валерија Зафировска - хуманитарна сметка.

Однапред благодарни,

ЗафировскиCopyright 2019 Falanga Сите права се задржани.
Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Falanga.Scroll To Top