АПЕЛ ЗА ПОМОШ: На Катерина Рујковска потребни ѝ се пари за операција на рожница

До нашата редакција стигна молба од семејството Рујkовски ,на кој им е потребно вашата подадена рака и помош да им помогнеме за нивната ќерка Катерина Рујковска..

Народе ,станува збор за наше дете и ве замолуваме од име на нашиот веб портал да излезете во пресрет и да им помогнеме ,кој колку може ,доколку не можете доволно е да го споделите постот со вашите пријатели и ги запознаете со ова акција.

Пред се да бидеме хумани луге и да се почитуваме сите ,Катрерина го очекува тоа за да може и таа да се радува на својот живот како другите деца.

Ве молиме за помош и хуман гест,во прилог дел од текстот на фамилијата Рујковски,

Мојата малолетна ќерка Катерина Рујковска на 25.10.2018 година има закажано посебен хирушки зафат пресадување на рожница (шареница) во Специјлната Болница Свети Вид во БЕОГРАД, а за таа операција потребни се 5000 илјади евра кои ние родителите не сме во можност да ги обезбедиме.

Затоа Ве молиме да ни помогнете. Ви благодариме.

Семејството Рујковски.


Copyright 2019 Falanga Сите права се задржани.
Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Falanga.Scroll To Top