Филијалата на Mark Bouris Yellow Brick Road од Сиднеј ја одби продажбата на една од четирите големи сметководствени фирми Deloitte

Македонскиот бизнисмен Питер Ристевски продаде 25 отсто од акциите за $ 900,000 годишно на Mack Partners сметководствена компанија.

Прочитај повеќе
Scroll To Top