Илинденска игранка на МКУД Илинден и на МКУД Алексанар Македонски трети

Оваа година домаќини беа МКУД „Илинден“ а гости ги имаа поканети МКУД „Алексанар Македонски трети“ од Хоперс Кросинг при црковната општина „Св. Злата Мегленска“.

Прочитај повеќе
Scroll To Top