Г-дин Питер Ристевски со свој став за понуденото бесплатно членство на ривалската асоцијација

Професионалното сметководствено тело на (CPA) им нуди на членови на ривалската асоцијација Институт за сметководители на Нов Зеланд бесплатно членство до 2015 година.

Прочитај повеќе
Scroll To Top