Деветгодишно момче го шокираше регионот со писмената работа: „Бебето го убив, па продолжив да шетам...Сите бебиња ги убив"

Учениците од трето одделение во едно училиште во Сараево добиле задача да напишат состав на тема "Јас замислувам“

Прочитај повеќе

Вучиќ побара извинување од Дуња Мијатовиќ поради оценките за цензура во Србија

Нe сакам да верувам, госпоѓо Мијатовиќ, дека инфомрациите сте ги собрале на најнесериозен можен начин, од еден од сајтовите кои водат валкана кампања против својата Влада

Прочитај повеќе
Scroll To Top