Одземена дипломата на шефот на обезбедувањето на хрватскиот претседател поради плагијаторство

Хрватскиот претседател Иво Јосиповиќ вчера изјави дека плагијатство на дипломски трудови е нешто целосно неприфатливо

Прочитај повеќе
Scroll To Top