Венизелос и Дачиќ во Белград изразија надеж дека Србија во 2020 година ќе стане членка на ЕУ

Венизелос вети дека неговата земја за време на претседавањето со ЕУ ќе направи се Србија да отвори што е можно повеќе поглавја

Прочитај повеќе
Scroll To Top