Српскиот патријарх за поплавите ги обвини хомосексуалците

Тој истакнал дека земјата ја задесила голема неволја со која Бог опоменува и дава на знаење дека без Неговата милост ништо не се може. Но за што е ова предупредување?

Прочитај повеќе

Трговците во Србија заработуваат на туѓа несреќа: Ги зголемија цените на водата и чизмите

Граѓаните велат дека и цената на чизмите од 1.700 се зголемила на 3 200 динари, додека пет литри вода од 60 динари се зголемила на 160 динари.

Прочитај повеќе
Scroll To Top