Заврши првиот круг од изнесувањето аргументи за меѓусебните обвиненија за геноцид на Србија и Хрватска

Крајната пресуда, што не може да биде обжалена, според експертите може официјално да биде објавена кон крајот на годинава

Прочитај повеќе

Стејт департмент: Србија не е голем произведувач и потрошувач на дрога, но е главна транзитна држава

Преку Србија, како дел од балканскиот коридор кон Европа, најмногу се криумчарат хероин и канабис од Авганистан

Прочитај повеќе

Почна заедничката воена вежба на Бугарија, Романија и САД во Црното Море

Станува збор за типот на обука каква што се организира кога странски бродови ги посетуват бугарските пристаништа или минуваат крај нив

Прочитај повеќе
Scroll To Top