Њујорк Тајмс: Клинтон ја бомбардирал Србија за да ја покрие аферата со Моника Левински!

Обелоденувањето на документите, исто така ги потврди претходните шпекулации дека Клинтон парично ја помагал опозицијата во Србија

Прочитај повеќе
Scroll To Top