Турски опозициски лидер побара јавното обвинителство да покрене истрага против Ердоган за корупција

Барањето е упатено еден ден откако во јавноста се појави аудио снимка на наводен разговор на Ердоган со син му

Прочитај повеќе

Ламбринидис жали за распадот на Југославија и појавата на „нови идентитети“

Се надевам дека Грција и поранешната југословенска Република Македонија место да се обидуваат да ја препишат древната историја, ќе имаат можност да направат историја

Прочитај повеќе
Scroll To Top