Турски опозициски лидер побара јавното обвинителство да покрене истрага против Ердоган за корупција

Барањето е упатено еден ден откако во јавноста се појави аудио снимка на наводен разговор на Ердоган со син му

Прочитај повеќе

Ламбринидис жали за распадот на Југославија и појавата на „нови идентитети“

Се надевам дека Грција и поранешната југословенска Република Македонија место да се обидуваат да ја препишат древната историја, ќе имаат можност да направат историја

Прочитај повеќе

ЕК: Новиот пристап кон земјите од Западен Балкан не е ново условување, туку обид да им се помогне да привлечат странски инвестиции

Нема никакво ново условување, нити закани со некакви санкции, изјавил анонимен функционер на ЕК

Прочитај повеќе

Шешељ: Мојата цел е Голема Србија, во која ќе влезат Српска Босна, српска Херцеговина, српска Македонија и српска Хрватска

Јас и денес продолжувам да мислам дека Дрина е река која тече низ срцето на Србија

Прочитај повеќе

(ВИДЕО) Шокирачка снимка на симпатизерите на Златна зора: Алишта ќе направиме од кожите на Албанците

Минатата недела истражните власти до Парламентот го доставија заклучокот дека партијата Златна Зора е воена структура со оружје

Прочитај повеќе
Scroll To Top