Човек има 13 жени и секоја од нив е бремена цел свет зачуден поради овие работи

Овој маж живее во Индија, а во моментов има 13 жени. Она што е интересно е дека сите се бремени во исто време..

Секако дека зачнуањето кај секоја од нив не се случило во исто време, но разликата е 3 до 4 седмици.

Тие признаваат дека добро се согласуваат и дека им е убаво заедно, бидејќи се како едно големо и среќно семејство.

Во Индија полигамните бракови се сосема нормална работа и многу луѓе тоа го практикуваат, но никогаш досега не се случило маж да биде оженет со 13 жени и сите тие да се бремени.

Целиот свет е поприлично изнеанден поради складноста и согласувањето кое владее меѓу неговите жени, бидејќи меѓу нив никогаш не се случила кавга, ниту пак имаат лошо мислење една за друга.

Приказната за ова големо семејство стана толку популарна и фасцинантна што никој не се сомнева во нејзината веродостојност.Copyright 2019 Falanga Сите права се задржани.
Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Falanga.Scroll To Top