(ВИДЕО) ШЛЕМОТ НА АЛЕКСАНДАР МАКЕДОНСКИ, МЕРЦЕДЕС И УСПЕХОТ НА ЕДЕН МАКЕДОНЕЦ (ИНТЕРВЈУ)

Знаев дека морам да работам со суперлативи и сакав да дадам што е можно повеќе од себе. Да ја оформам душата и она што го носам во себе во една скулптура.

Прочитај повеќе
Scroll To Top