Зашто да не? Парите немаат боја на раси и нации!

И Охригани, некогаш ја пееја: Бегајте Грци не ве сакаме, ама сега хорски извикуваат: (ελάτε,ελάτε) Елате,елате-многу ве сакаме -по продавниците, хотелите и рестораните!

Прочитај повеќе

Васкопулос: Репубика Македонија ја сакаме како просперитетна, демократска држава

Павле Воскопулос Филипов од “Виножито” – Грција, за весникот “Илинден”: Репубика Македонија нам може да ни помогне само како просперитетна, демократска држава

Прочитај повеќе

Македонскиот Дон Кихот во поход за пусти пари проклети

Пусти пари проклети, алчноста за пари ја уништува Македонија и Македонецот, таков е случајот со пожарникарот од Богданци кој лови во матно и време е да ја информираме јавноста

Прочитај повеќе
Scroll To Top