Кога и Претседателот на државата Дезертира!

Да одиш и да седнеш на иста маса со Претседател на држава кој што пред само еден месец ја поставил својата сопруга за Потпретседател е неприфатливо недемократски.

Прочитај повеќе
Scroll To Top