„Дејли Мејл“: Јордан Камчев бизнис-партнер на сопругата на Камерон - Работниците во Македонија ги плаќале по една фунта на саат

Британскиот „Дејли Мејл“ во фокусот на новата сторија за модната линија на сопругата на екс-премиерот Дејвид Камерон, го стави македонскиот бизнисмен Орце Камчев.

Прочитај повеќе
Scroll To Top