Васкопулос: Репубика Македонија ја сакаме како просперитетна, демократска држава

Павле Воскопулос Филипов од “Виножито” – Грција, за весникот “Илинден”: Репубика Македонија нам може да ни помогне само како просперитетна, демократска држава

Прочитај повеќе

Македонскиот Дон Кихот во поход за пусти пари проклети

Пусти пари проклети, алчноста за пари ја уништува Македонија и Македонецот, таков е случајот со пожарникарот од Богданци кој лови во матно и време е да ја информираме јавноста

Прочитај повеќе

Кога и Претседателот на државата Дезертира!

Да одиш и да седнеш на иста маса со Претседател на држава кој што пред само еден месец ја поставил својата сопруга за Потпретседател е неприфатливо недемократски.

Прочитај повеќе
Scroll To Top