ФОРУМ НА СЛОБОДОУМНИ ПАТРИОТИ: Се спротивставуваме на содржината на документарниот филм на Ал Џезира

Форумот на слободумни патриоти реагира и се спротивставува на содржината на документарниот филм на Глен Елис, ,,Луѓе и моќ

Прочитај повеќе
Scroll To Top