Интервју со Дамјан Манчевски: Центар ќе и се случи на Македонија на овие избори

Во ексклузивно интервју за Фаланга, потпретседателот на СДСМ, Дамјан Манчевски говори за претстојните претседателски и парламентарни избори, како и за надворешната политика

Прочитај повеќе
Scroll To Top