(ВИДЕО) Се огласи Татјана Лазаревска од Австралија: Овде во Мелбурн не е како во Македонија

Татјана Лазаревска, нашата фолкерка повеќе од пет години живее во Австралија заедно со семејството, сопругот Новица и синовите Стефан и Петар.

Прочитај повеќе

(ВИДЕО) Анета Мицевска и група “Молика“: песната најдобар лек за смирување на душата во изолација

Во периодот кој го минуваме сите и продолжување со месец дена од мерките на вонредна состојба, изолацијата продолжува.

Прочитај повеќе
Scroll To Top