Тамара во топ 10 на „Спинин рекордс“

На линкот (https://soundcloud.com/phonics-sound/fight-for-your-love-phonix) можете да ја пресслушате песната, а под аудио презентацијата, се наоѓа и следниов линк(bit.ly/11lLR1D) кој ве води до страната на Спинин рекордс и на кој можете да гласате.

Прочитај повеќе

Назли уапсена поради дрога

Ова не е прв пат турски славни личности да завршат зад решетки поради дрога. Пред неколку месеци успасен беше и Џемал Хунал кој македонската публика го знае како Керем од серијата „Аси“.

Прочитај повеќе
Scroll To Top