Назли уапсена поради дрога

Ова не е прв пат турски славни личности да завршат зад решетки поради дрога. Пред неколку месеци успасен беше и Џемал Хунал кој македонската публика го знае како Керем од серијата „Аси“.

Прочитај повеќе
Scroll To Top