Аца Лукас сака да се пресели во Охрид

Локацијата и објектот се екстра, ќе уживам и јас и моето семејство затоа што во склоп на комплексот има за сите по нешто. Ми се допаѓа тоа што ќе се будам со поглед на езерото, вели пејачот.

Прочитај повеќе
Scroll To Top