Северина за една недела ќе го зголеми контото за 160.000 долари

И покрај силните пари кои Северина ќе зема врз основа на „својата цена на пазарот“, многумина велат дека парите од нејзиниот бивши свршеник Милна Поповиќ и биле потребни.

Прочитај повеќе

Кортни Кардашијан повторно бремена

Кортни принзнала дека е бремена. Таа е многу возбудена и тоа го рекла само на неколку блиски пријатели – едноставно не можела да ја задржи таа информација за себе – рекол неименуван извор.

Прочитај повеќе

Деми Мур ја демне ќерка и

Уште еден доказ дека Деми е посветена на ќерка си е и нејзиното присуство на уличниот фестивал „The Lot Party“ кој се оддржа во Холивуд и во кој зема учество и Румер свирејќи на гитара.

Прочитај повеќе

Мајкл Даглас: Кетрин Зета Џонс има биполарно нарушување

Магазинот „Стар“ наведува дека Мајкл повеќе не можел да справи со биполарното нарушување на Кетрин. Се зборува дека Даглас се отселил од нивниот заеднички дом и веќе ангажирал адвокати за прекин на бракот.

Прочитај повеќе
Scroll To Top