Кортни Кардашијан повторно бремена

Кортни принзнала дека е бремена. Таа е многу возбудена и тоа го рекла само на неколку блиски пријатели – едноставно не можела да ја задржи таа информација за себе – рекол неименуван извор.

Прочитај повеќе

Деми Мур ја демне ќерка и

Уште еден доказ дека Деми е посветена на ќерка си е и нејзиното присуство на уличниот фестивал „The Lot Party“ кој се оддржа во Холивуд и во кој зема учество и Румер свирејќи на гитара.

Прочитај повеќе

Мајкл Даглас: Кетрин Зета Џонс има биполарно нарушување

Магазинот „Стар“ наведува дека Мајкл повеќе не можел да справи со биполарното нарушување на Кетрин. Се зборува дека Даглас се отселил од нивниот заеднички дом и веќе ангажирал адвокати за прекин на бракот.

Прочитај повеќе

Сајмон Кауел му ја лапна жената на најдобриот другар

Во јавноста се појавија фотографии каде тие двајца разменуваат нежности на Карибите во јануари 2012 додека нејзиниот сопруг, пак, е оддалечен само неколку метри од нив.

Прочитај повеќе
Scroll To Top