(ВИДЕО) ГО ИСПОФАЛИЈА ЗА НАЈКВАЛИТЕТЕН ВОКАЛ, МУ ДАДОА ОТПАДОК ОД ПЕСНА: СЛУШНЕТЕ ЈА НОВАТА ПЕСНА НА МЕНИЛ ВЕЛИОСКИ!

На мега познатото шоу во Србија „Неки нови клинци“ му завидуваа на вокалот и распонот во него.

Прочитај повеќе

Шербеџија на удар од бранителите на Хрватска: Тие бараат строга забрана за неговите настапи!

Хрватски здруженија на бранители побараа од МВР забрана за настап и активности на актерот Раде Шербеџија во Хрватска за најмалку пет години.

Прочитај повеќе
Scroll To Top