(ФОТОГАЛЕРИЈА) Да ви се смрзне крвта - Најопасните патчиња во светот!

Кинезите овие патчиња за искачување на планината ги викаат „Небесни скали“. Погледнете ја фото-галеријата и уживајте:.

Човековата храброст е неистражена работа која секојдневно не фасцинира. 

Поради тоа не треба да се плашиме од предизвиците и без двоумење треба да знаеме да ги прифатиме. 

Така го прифатиле овој предизвик луѓето кои се искачуваат на планината Хуа Шан во Кина. 

Таму постојат најопасните патчиња на светот. Кинезите овие патчиња за искачување на планината ги викаат „Небесни скали“. 

Погледнете ја фото-галеријата и уживајте: 


Copyright 2019 Falanga Сите права се задржани.
Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Falanga.Scroll To Top