(ФОТОГРАФИИ) Кај нас не е ништо - Ова е вистинско оковување во мраз

Што да речат жителите на Русија или пак Северна Америка и Канада , каде температурата знае да отиде и до -30 степени. Замислете како таму тече нормалниот живот.

Падна снег од 15-на сантиметри во Скопје, Охрид, Битола, Ресен и во останатите градови од Западна Македонија и до ден денес луѓето таму не можат нормално да функционираат. Најпрво некаде немаше со денови струја, а патиштата се целите оковани во мраз поради ненавременото чистење на снегот. Што да речат жителите на Русија, Северна Америка и Канада, каде температурата знае да отиде и до -30 степени. Замислете како таму тече нормалниот живот. Погледнете ги фотографиите:


Copyright 2019 Falanga Сите права се задржани.
Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Falanga.Scroll To Top