(ФОТОГРАФИИ) Како Општина Прилеп им го честиташе 8ми Март на жените?

Градоначалникот Ристески по повод Меѓународниот ден на жената го посети и Домот за стари и изнемоштени лица „Киро Крстески – Платник“..

Градоначалникот Марјан Ристески по повод 8 – ми Март Меѓународниот празник на жената оствари средба со голем број претставнички од понежниот пол кои се активни и со својата работа придонесуваат во развојот на општеството.

Денеска во просториите на Локалната Самоуправа Градоначалникот Марјан Ристески оствари средба со Советничките, директорките, раководителките, припадничките на понежниот пол од НВО секторот и новинарите.


Градоначалникот Ристески по повод Меѓународниот ден на жената го посети и Домот за стари и изнемоштени лица „Киро Крстески – Платник“.


Copyright 2019 Falanga Сите права се задржани.
Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Falanga.Scroll To Top