(ФОТО) Кендал Џенер ќе стане ангел на Викторијас Сикрет

Во книгата „Angels“ се Адријана Лима, Алесандра Амбросио, Кендис Сванапул, Бехати Принслоу и Кендал Џенер, која е полусестрата на Ким, Клое и Кортни Кардашијан.

Прочитај повеќе

(ВИДЕО) Разоткриен изгледот на Windows 9

Windows 9 ќе има бројни функции за кои се говореше во последно време меѓу кои е и центарот за известување, кој би требало да ја има истата улога како кај Windows Phone 8.1 платформата

Прочитај повеќе
Scroll To Top