(ФОТОГРАФИИ) Ова е најмагичниот град во светот!

Токму Санкт Петербург, кој притоа е еден од најголемите градови во Русија основан од страна на царот Петар Велики во 1703 година, важи за најмагичниот град во Светот...

Прочитај повеќе

(ВИДЕО + ФОТОГРАФИИ) Њујорк преплавен од луѓе кои шетаат по гаќи

- „Активистите без панталони“ лежерно читаа весници и книги уживајќи во возењето и не обрнувајќи внимание на чудните погледи на другите патници, пишува New York Times.

Прочитај повеќе

(ФОТОГРАФИИ) Револуција на живеењето: Smart куќа произведува струја

За возврат таа ги напојува сите во куќата, а дополнителната енергија оди за едногодишно полнење на електричен автомобил. Освен тоа самата куќа располага со пространи внатрешни простории и всушност е доста погодна за секојдневно живеење.

Прочитај повеќе

(ФОТОГРАФИИ) Кај нас не е ништо - Ова е вистинско оковување во мраз

Што да речат жителите на Русија или пак Северна Америка и Канада , каде температурата знае да отиде и до -30 степени. Замислете како таму тече нормалниот живот

Прочитај повеќе

(ФОТОГАЛЕРИЈА) Кои настани оставија белег во светот?

Погледнете ја фотогалеријата од најважните настини кои се случија на планетата, од снежните врнежи кои ја зафатија Европа и САД, па се до несреќата на грчкиот број во Јонското Море каде имаше и жртви.

Прочитај повеќе
Scroll To Top