(ВИДЕО) Фотографии од кои ни се кине срцето - Што се може да ни земе дебелината

Фотографиите, кои ги прикажуваат последните неколку години од животот на Хектор Гарсија Џуниор е, исто така откриваат и што може се да ни земе дебелината од секојдневниот живот. Таа не само што влијае на самиот човек, туку и на семејството и пријателите.

Прочитај повеќе

(ВИДЕО + ФОТОГРАФИИ) Ова е апсолутен уникат!

Иако ова не е приказна за некој престиж, уникатен примерок на некој произведувач на автомобили, кој само што е „пронајден“, откако е „заборавен“ од сите... не ова e...

Прочитај повеќе

(ФОТОГРАФИИ + ВИДЕО) Тој е принц на подароците: Џорџ доби 800 поклони!

Дали Принцот Џорџ ќе имате време да уживате во било кој од овие работи е друго прашање, сепак - затоа што тој доби преку 800 официјални подароци кога беше крстен минатата година.

Прочитај повеќе

(ФОТОГРАФИИ) Заборавениот јунак кој го добил името по Александар Македонски а сега е херој на Албанија

Неговото име е Скендербег, а неговото вистинско име денес е скоро заборавени благодарение на албанските пропаганди...

Прочитај повеќе

(ФОТОГРАФИИ) Зошто толку многу животни изумираат? Процентот рапидно се зголемува

Истражувачите откриле дека ваквитe изумирања, кои можат да убијат повеќе од 90 проценти од населението, се зголемуваат помеѓу птиците, рибите и морските безрбетници.

Прочитај повеќе

(ФОТОГРАФИИ) Морбиден Вевчански карневал: Изживување над мртво куче и бодење живи кокошки на вила?!

Kучето било мртво (не се знае дали како резултат на овој морбиден чин или претходно било мртво), за на крај да го фрлат во огнот. Исто така, сведоците ни потврдија дека и живи кокошки биле бодени на вили и усмртувани.

Прочитај повеќе

(ФОТОГРАФИИ) Сега можете да ја фатите невестата со ласо: Ова се најспектакуларни венчални фотографии

Од конвенционалниот „невестата и младоженец портрет“ па се до интересни начини како да си ја фатите жената со ласо... Погледнете ја фотогалериајта и „крадете“ романтични идеи за да имате најубави фотографии од вашата свадба со кои потоа ќе можете да се фал

Прочитај повеќе
Scroll To Top