(ФОТО) Градоначалникот Ристески и америчкиот амбасадор Волерс летаа со параглајдери на Prilep Open 2014

Спортскиот настан кој ќе траее два дена беше своевиден предизвик за над 80 параглајдеристи од повеќе земји од регионов кои посакаа да бидат дел од „Параглајдинг купот во дисциплина прецизно слетување“.

Прочитај повеќе
Scroll To Top