(ВИДЕО+ФОТОГРАФИИ) Apple тотално забегаа: Зошто Apple Watch вреди неверојатни 10.000 долари?

Според него, Apple ќе понуди 38 модели на паметни часовници , преку кои ќе може да се разговара, да се праќаат пораки, да се користат социјалните мрежи или речиси сите опции кои ги поседуваат паметните мобилни, а ќе бидат опремени и...

Прочитај повеќе

(ФОТОГРАФИИ) Мелбурн: Голи луѓе возеа велосипеди

Во Мелбурн вчера, велосипедистите беа дел од традиционалниот настан World Naked Bide Ride, кој всушност значи возење велосипед гол. Целиот настан е еден вид на мирен протест за позитивноста на телото, заштитата на...

Прочитај повеќе
Scroll To Top