(ФОТОГРАФИИ) 10 годишен јубилеј на Православна Веронаука во Соборниот храм во Мелбурн

Прославен 10 годишниот јубилеј од постоењето на Летниот Камп по Православна Веронаука во Македонскиот Православен Соборен Храм „Раѓање на Пресвета Богородица“ во Мелбурн

Прочитај повеќе
Scroll To Top